Workshop – “Portfolio” – Design Workshop with Natassa Pappa


Αν χρειάζεστε mentoring, tips και γνώση του ΙnDesign για να ετοιμάσετε το δικό σας ολοκληρωμένο Portfolio, τότε αυτό το σεμινάριο είναι για σας! Ειδικά αν σας απασχολούν ερωτήματα όπως: Τί περιεχόμενο μπορεί να έχει ένα super portfolio; Πώς παρουσιάζεται μια σειρά από διαφορετικά projects στο ίδιο μέσο; Πώς εισάγω τον αναγνώστη στο δικό μου κόσμο; Πόσα έργα να δείξω; Χρειάζονται κείμενα; Τι είδους; Πόσο μεγάλα; Συμμετέχοντας στο νέο εργαστήριο “Portfolio” με τη Νατάσσα Παππά, θα δείτε ότι όλα αυτά τα ερωτήματα θα αναλυθούν διεξοδικά, ώστε να σας οδηγήσουν στις δικές σας ισχυρές αποφάσεις. Γραφίστες, φωτογράφοι, αρχιτέκτονες, εικαστικοί, designers, συγκεντρώστε το υλικό σας και ελάτε να εφαρμόσουμε ό,τι συζητήσαμε, σε μια άσκηση σχεδιασμού του δικού σας super portfolio, μέσα από την αγαπημένη διαδικασία “kill your darlings”.

Η εφαρμογή της θεωρίας θα γίνει μέσα από το σχεδιασμό ενός portfolio-εντύπου. Παρ’ όλα αυτά ο συμμετέχοντας θα έχει την επιλογή να το αξιοποιήσει και σε digital μορφη.

Κόστος συμμετοχής: 95€
Αριθμός συμμετεχόντων: max 12
Διάρκεια Εργαστηρίου: 9ώρες (3 x 3ωρα μάθηματα)
Ημερομηνίες: Τετάρτη 15/02, Πέμπτη 16/02, Tετάρτη 22/02
Ώρες: 18:00 – 21:00
Χώρος: Ε.Δ.Ω. Προφήτου Δανιήλ 18, Κεραμεικός (Στάση Μετρό Κεραμεικός)
fb link: https://www.facebook.com/events/689864827851980/

Τι θα μάθεις / Τι θα πάρεις φεύγοντας:
Οι 9 ώρες του εργαστηρίου θα περιέχουν θεωρητικό και πρακτικό μέρος:
- εισαγωγή στα βασικά εργαλεία του InDesign και προετοιμασία template
- εισαγωγή στους βασικούς κανόνες τυπογραφίας και σχεδιασμού εντύπου
- διαχείριση υλικού portfolio (ατομικά)
- ομαδική συζήτηση και σχολιασμός για την τελική επιμέλεια
- κλείσιμο τελικής μακέτας
- έτοιμο αρχείο για εκτύπωση
- συμβουλές για υλικά εκτυπωσης (χαρτιά)

* Η εκτύπωση δεν περιλαμβάνεται και δεν θα πραγματοποιηθεί από το Ε.Δ.Ω. καθ’ ότι η επιλογή της είναι στην κρίση του κάθε συμμετέχοντα. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν το laptop τους με προεγκατεστημένο το InDesign, ιδανικά έκδοση “CC”, αλλά αρκούν και παλιότερες εκδόσεις.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους είναι στη διαδικασία αποστολής portfolio και έχουν ήδη επιλέξει έναν αρχικό όγκο υλικού για να χρησιμοποιήσουν. Γνώση του προγράμματος δεν είναι απαραίτητη.

Διδασκαλία:
Νατάσσα Παππά - Γραφίστρια
Η Νατάσσα Παππά είναι γραφίστρια και δημιουργεί κάτω από το όνομα [Street](Design)[Words]. Χρησιμοποιεί την πόλη ως πηγή ή ως μέσο, με σκοπό να δημιουργήσει νέες αφηγήσεις και εμπειρίες μέσα από προϊόντα. Η δουλειά της επικεντρώνεται στον σχεδιασμό βιβλίων και εντύπων, αλλά περιλαμβάνει και νέες τεχνολογίες όπως και επεμβάσεις στον χώρο, πάντα με βάση την έρευνα και με έμφαση στο περιεχόμενο.
Έχει εργαστεί στην Ελλάδα και την Ολλανδία σε γραφιστικά και αρχιτεκτονικά γραφεία, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται και με τομείς όπως η εκπαίδευση, η αρθρογραφία και τα ερευνητικά έργα. Έργα της έχουν βραβευτεί και δημοσιευτεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

natassapappa.com

* Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%).

Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπεύθυνη των εργαστηρίων Ήρα Παππά, είτε με email, είτε στα τηλέφωνα 210 6124 994 και 699 4849 420. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.
APPLY

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία/ες: LEARN, News for home page, news, workshops

Αφήστε σχόλιο

Η διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται ούτε κοινοποιείται! Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

*
*

Επιτρέπεται η χρήση των εξής στοιχείων και ιδιοτήτων HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

«